miercuri, 9 noiembrie 2011

Ieșim la plimbare

Nu cred ca vreau sa merg pe acolo.
   Ura! Ieșim afară! Nici nu vă închipuiți ce bucurie era pe capul nostru! În sfârșit puteam să consumăm energia lui Oscar! Sau cel puțin așa am crezut...


Acolo e ceva ce merita cercetat ... mai de aproape
   Oscar era încântat de tot ce e afară mai puțin de alți câini, era terorizat când un alt câine vroia să se apropie. Nu s-a speriat de zgomotele de la mașini, de oameni, copii sau ce a mai întâlnit afară.
   În weekend a fost frumos afară și am fost până pe faleză. A fost prima experiență a lui Oscar de mers cu mașina. Nu i-a fost rău dar nici nu i-a plăcut, ne-a ”certat” tot drumul, pe faleză în schimb  a părut să îi placă. Tot timpul a fost în lesă, nici nu am conceput să îl lăsăm liber. În casă ne asculta dar nu tot timpul și la câte mirosuri, noi pentru el, sunt afară ne-am temut că o să ia vre-o urmă și pa!


Aflam mai tarziu la ce esti tu bun
   Afară era ca un magnet de oameni, nimeni nu îi rezista! "Ce drăguț!" "Ce urechi mari are!" Efectiv nu scăpa nimeni, și Oscar nu scăpa nici o ocazie pentru a mai primi un pic de atenție! De copii nici nu mai zic, dacă adulții nu rezistau tentației de a îl mângâia... îți închipui copii! Aș fi preferat să nu i se acorde atâta atenție dar cum auzea un "uiteee cuțu" era extaziat și trăgea la sursă.
   Cu bune cu rele eram cât de cât mulțumită că îi mai consumam din energie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu